14 Mayıs 2007 Pazartesi

Aksesuar Almanın Tam Zamanı!


Türkiye’nin en dinamik mayo markası Sunset, mayoları kadar aksesuarlarıyla da göz kamaştırıyor.
Pareodan, pantolana, tül tuniklerden, elbiselere, terlikten şapkaya kadar birçok alternatifin sunulduğu koleksiyonda, tatil alışverişinize dair aradığınız her şeyi bulmak mümkün.
Spor tasarımlardan, klasik çizgilere, soft renkli modellerden, bol aksesuarlı ürünlere kadar oldukça geniş olan koleksiyonunda pareo, pantolon, kaftan ve tunikler ön plana çıkıyor.

Yıllardır mayoların vazgeçilmez bir parçası olan pareolar bu yıl da oldukça renkli, rahat ve kullanışlı. Asimetrik kesimli tül etekler, havada uçuşan şifonlar, birbirinden renkli aksesuarlar, çiçek ve tropik baskılı elbiseler, örgü modeller yine Sunset kadınını yansıtacak.
Gömlek ve elbiseler ise bu yılın en çok konuşulacak aksesuarlarından… Klasik ve fantezi modelleri tercih eden kadınların yanlarından ayırmayacağı gömlekler, plaj giysisinden öte bir estetik vaat ediyor.
“Yaz giysilerinde” seksapeli taşımak isteyen kadınlar ise, kaftanları bu yaz üstlerinden çıkartmayacak. Denizden hemen sonra ya da akşam güneş banyosu sonrasında giyilebilecek kaftanları, plaj dışında da rahatlıkla kullanmak mümkün.

Keten, tül, şifon ve ipeğin yanı sıra file modellerin ağırlığını koyduğu pantolonlar ise maksimum rahatlık sunarken, kadın vücudunun muhteşem hatlarını da ortaya koyuyor.
Pareo ve elbiselerde favori renkler beyaz, yeşil ve pembe. Ancak, Türk kadının vazgeçemediği siyah ve mavi de koleksiyonda yerini yine alıyor. Geniş geometrik baskılı, tek omuzu açıkta bırakan modeller oldukça göz alıcı.
Bu yıl glamour havayı artıran bir diğer ayrıntı ise, “doğa desenleri”. Kırmızı ve yeşil gibi canlı renklerle kombine edilen zebra ve leopar desenli tunik ve elbiseler farklı, şık olmayı garanti ediyor.

Hiç yorum yok: