9 Haziran 2007 Cumartesi

Bul(uç)ma


Ahmet Yeşil' in Bul(uç)ma adlı resim sergisi 14 Haziran-15 Temmuz 2007 tarihleri arasında The Marmara Pera Gallery Art and Life da sanat severlerle buluşuyor.

Sanatçı Uluslararası Plastik Sanatlar Derneği ve Ankara Birleşik Ressamlar Heykeltraşlar Derneği üyesidir. Sanatçı şimdiye kadar çok sayıda ödüller ile birlikte 61.kişisel olmak üzere 279 karma ve yarışma sergisine katıldı.

14 Haziran-15 Temmuz 2007 tarihleri arasında The Marmara Pera Gallery Art and Life da gerçekleştireceği ‘’Bul(UÇ)ma’’ sergisinde son dönem tual resimlerinin dışında gerçekleştireceği ayna enstalasyon performansını şöyle ifade etmektedir;

‘’ Yaşamın gerçekleriyle her an yüzleşme durumumuz aynanın yarattığı yansıma ile bir sınır oluşturur. Görünen dünyanın sürekliliğinde kurulan bir sınırdır. Görünen dünyanın aynasallaşmasını ayna sağlar. Ayna, içinde yer aldığı mekana ‘görüntü’ açısından bir sınır oluştururken gerçekte bu sınır, mekanın iç sınırının yansımasıdır.
Aynasallaşan dünyamızda, iç ve dış mekanda yaşanılanın ve varolanın farkında olsakta olmasakta bir bütünlükle birlikte ilişki içindedir . ‘’

Hiç yorum yok: