23 Ağustos 2007 Perşembe

Kartal'da forvet hattı formülü


BEŞİKTAŞ’TA Higuain’in transferi sonrası teknik direktör Ertuğrul Sağlam kadro konusunda formüller aramaya başladı. Beşiktaş’ın hocası Arjantinli’yi ilk 11’de oynatma mesajı verdi. Mert Nobre’ye kulübe yolu gözüktü.

Nobre ve Burak’ın sakatlıkları nedeniyle River Plate’in 23 yaşındaki forveti Higuain’i transfer ettiren Ertuğrul Sağlam, bu oyuncunun alınmasından sonra şimdi nasıl bir kadro ile sahaya çıkacağını hesaplamaya başladı. Topla süratli ve çabuk bir forvet oyuncusu olan Higuain’i gerektiğinde yedek oturması için alan yönetimin bu fikrine rağmen teknik direktör Sağlam’ın “Higuain tam bize göre bir isim. Onu 2 kez izlettim ayrıca kendim de kasetlerden seyrettim. Takıma alıştığı zaman çok iş yapar” demesi Sağlam’ın Arjantinli futbolcuyu 11 için düşündüğünü gösterdi.

NOBRE NE OLACAK?
Ancak yönetim de bir çok ismin de Türk vatandaşlığına geçen Mert Nobre’nin de sahaya sürülmesini isterken, Sağlam’ın şimdiden Nobre için formül aramaya başladığı belirtildi. Genç teknik adamın takıma alışması için önlerindeki 2 veya 3 maçta Higuain’i 11’de oynatmayacağı yerine ise Nobre’ye şans vereceği ifade edilirken, Arjantinli’nin takıma girmesi halinde ise şu an ne yapacağının belli olmadığı öğrenildi. Sağlam, hava toplarındaki üstünlüğü nedeniyle Nobre’den de vazgeçmek istemezken, gerekirse zaman zaman sol kanatta oynayan Bobo’yu ortanın soluna çekip ileri ikiliyi de Nobre-Higuain ikilisinden kurma planlarını yapıyor.

Hiç yorum yok: