2 Nisan 2007 Pazartesi

Böyle 1 Nisan şakası görülmedi...

ANKARA’da 1 Nisan şakası yapan sevgilisinin kapıyı kilitleyerek ikinci kattaki eve kapattığı emekli sağlık memuru 50 yaşındaki Serdar Şahiner'i, yardım istediği itfaiyeciler kurtardı.

Serdar Şahiner dün akşam sevgilisi 38 yaşındaki Neşecan Ceylan ile Çankaya Strazburg Caddesi'ndeki iki katlı müstakil evinde buluştu. İki sevgili akşam yemeğinin ardından salonda cam kenarına oturup içki içmeye başladı. Bir süre sonra salondan ayrılan Neşecan Ceylan uzun süre dönmedi.
Tuvalette ya da mutfakta zannettiği sevgilisini evde bulamayan Şahiner, evden ayrılmak istedi. Kapının üzerine kilitlendiğini farkeden Şahiner cep telefonundan sevgilisini aradı.
Ancak Neşecan Ceyhan “1 Nisan' diyerek telefonunu görüşmeye kapattı.
Şahiner, telefonu kapalı olduğu için ulaşamadığı sevgilisinin dönmemesi üzerine saat 24.00 sıralarında itfaiyeyi ve polisi arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen ekipler Şahiner’i ikinci kata merdiven uzatarak, aşağı indirdi.Sevgilisi Neşecan Ceylan ile birlikte yemek yiyip içki içtiklerini anlatan Serdar Şahiner, “Neşecan birden kayboldu.
Tuvalete ya da mutfağa gittiğini sandım. Bulamayınca dışarı çıkmak istedim ama kapı kilitliydi. Böyle bir şaka yapacağı aklıma gelmezdi' dedi.

Hiç yorum yok: