26 Ekim 2007 Cuma

PKK'lılar ellerini kollarını sallayarak dolaşıyor



Irak yönetimi ve ABD, PKK'lı teröristlere ulaşamayacaklarını söylerken AP haber ajansının dün Türkiye sınırı yakınlarında çektiği bir fotoğraf gerçeği tüm çıplaklığı ile gözler önüne serdi.
AP'nin Türkiye sınırına birkaç kilometre mesafede Zaho yakınlarında çekildiğini belirttiği bu fotoğrafta, omuzlarına silah asılı iki PKK'lı teröristin ana yolda ellerini kollarını sallayarak nasıl dolaştığı gözler önüne seriliyor.

ASKERİ HAREKETLİLİK SÜRÜYOR

Hakkari'deki terör saldırısının ardından, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Kuzey Irak sınırında başlattığı yoğun askeri hareketlilik devam ediyor.

Türk jetleri Kuzey Irak sınırındaki keşif uçuşlarına devam ederken, sınırda konuşlanan Türk topçu birlikleri Kuzey Irak'ı bombalıyor.

Kuzey Irak'ın sıfır noktasında yer alan Türk karakolları ve mevzilerinden de gece görüş dürbünleriyle tespit edilen alanlar kurşun yağmuruna tutuluyor.

PKK'lı teröristlerin bir kısmının daha önce bulundukları ve rahat hareket ettikleri sınır kesimindeki noktalardan ayrılarak küçük gruplar halinde derin vadilere geçtikleri kaydediliyor.

Hiç yorum yok: